Emma.jpg

Emma

Emma Krukkert

 

Ik ben danser en docent bij Studio DanZo en geef les in kidsdance.
Toen ik 6 jaar oud was begon ik met dansen en ik mag sinds mijn 10de leren en genieten bij Studio Danzo. Ik dans op dit moment bij Marion in de talentenklas en bij Annemieke in de Junior productie groep. Naast het leerzame in deze lessen, kan ik in dans mijn gevoel uiten en creativiteit kwijt.

 

Ik heb bijna 2 jaar mogen assisteren bij Marion in een van haar kindergroepen. Hierna kreeg ik te horen dat ik een eigen groep mocht lesgeven. Dit doe ik nu twee jaar en ik vind het geweldig! Ik heb veel kunnen leren van Marion, maar kan ook nu nog op haar en de andere docenten steunen. Ook hiermee is Studio DanZo een hele veilige plek met een fijne sfeer.
 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt. Alleen in een veilige en plezierige omgeving kunnen dingen geleerd worden en kan er iets moois ontstaan.
Ik vind het geweldig om te zien dat kinderen kunnen genieten en zich los durven te laten tijdens het dansen. Ik probeer ze nieuwe dingen aan te leren en te herhalen, zodat ze een goede basis hebben en hopelijk kunnen blijven groeien in dans.

Ik geef kidsdance zowel in de Rozenfabriek als in kulturhuus Diepenveen. 
 

Dansen, maar vooral ook Studio DanZo, zit in mijn hart. Ik hoop dit door te kunnen geven aan de dansers/danseressen en ook hen de passie en liefde voor  dansen te laten ervaren.