top of page
Cursus Essentrics & Pilates

wo 22 mrt.

|

Deventer

Cursus Essentrics & Pilates

Het doel van Essentrics is om het lichaam zo te trainen dat het in balans is, met sterke spieren die de bewegingsvrijheid vergroten in plaats van beperken. Pilates is een total body workout methode die de nadruk legt op de core - de rug, buik, bil en bekkenbodemspieren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

22 mrt. 10:00 – 24 mrt. 11:00

Deventer, Van Doetinchemplein 1A, 7415 CN Deventer, Nederland

Meer info

Essentrics

Essentrics komt vanuit klassiek ballet, Tai Chi en is ontwikkeld samen met fysiotherapeuten. Het is een full body workout met een mooie combinatie tussen stretchen, versterken en versoepelen van alle spieren. Het doel van Essentrics is om het lichaam zo te trainen dat het in balans is, met sterke spieren die de bewegingsvrijheid vergroten in plaats van beperken. Vrij bewegen zonder pijn. De lessen worden gegeven op fijne muziek waardoor je in een lekkere flow komt en de tijd voorbij vliegt. Een echte feelgood workout om het lijf te ondersteunen in het dagelijkse leven. De les essentrics is voor iedereen toegankelijk, jong/oud, alle niveau's, met blessures en zwangere vrouwen.

Pilates  

Pilates is een total body workout methode die de nadruk legt op de core - de rug, buik, bil en bekkenbodemspieren. Het is een technische les waardoor je op een hele bewuste, verantwoorde en effectieve manier je lichaam traint. Doordat je veel liggend doet is het een hele goede training om te volgen bij blessures maar ook wanneer je bijvoorbeeld veel last hebt van rugklachten. Deze les verhoogt je flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en zorgt voor sterke spieren en een goede houding. De pilates les wordt afgeraden voor zwangere vrouwen omdat er grotendeels aan de buikspieren wordt gewerkt.

Meld je nu aan!

bottom of page