3.jpg

 Joey 

Joey Schuit 

Dans is voor mij mijn redding geweest als jong kind die niet goed wist wat hij wou doen. Het heeft mij een uitlaatklep gegeven en de zelf-vertrouwen die ik nodig had om de dingen te bereiken die ik tot nu toe heb bereikt in mijn leven.

Naast het uitvoerend dansen merkte ik al snel dat ik een aanleg had om hetgene wat ik voel bij dans over te brengen op andere mensen doormiddel van het geven van lessen en workshops. Dit doe ik nu al ruim 11 jaar en heb dat bij veel verschillende dansscholen en cultuur-educatie projecten gedaan.

Door de vele ervaringen die ik heb opgedaan als uitvoerend danser, battle-danser en de opleiding die ik heb gevolgt heb ik een sterk fundament als dansdocent. Ik ben flexibel, energiek en kan me goed aanpassen aan verschillende groepen leerlingen. Van kinderen vanaf 8 jaar tot volwassenen tot aan de 40.

De stijlen die ik beheers en waarin ik lesgeef zijn voornamelijk Hiphop Choreografie, Hiphop Freestyle en locking. Los daarvan gebruik ik technieken uit andere stijlen zoals o.a. Popping en House om de dansers meer variatie en lichaamsbewustzijn te geven