top of page

Dansaanbod 

Op deze pagina vind je alle stijlen die Studio DanZo aanbiedt. Staat er een les bij die je aanspreekt, schroom dan niet om je aan te melden voor een gratis proeflesWil je het totale lesrooster bekijken, klik dan hier

 

Naast vaste lessen zijn er bij Studio DanZo ook verschillende cursussen te vinden. Check hieronder welke cursus perfect bij jou past!

 

Optredens

Aan het einde van ieder dansseizoen is er een eindvoorstelling. Het ene jaar is dit een grote voorstelling in de Deventer Schouwburg een heel weekend lang. Het andere jaar is de eindpresentatie in een kleinere setting. 

Door het jaar vinden er verschillende optredens plaats voor verschillende groepen. Er wordt hierbij zorgvuldig gekeken naar welke groep bij welk optreden past. Zo kan iedere danser op zijn eigen niveau stralen en genieten!  

Privélessen

Ook is het mogelijk om privélessen te boeken bij Studio DanZo. Dit is mogelijk in iedere stijl. Dit kan als voorbereiding op audities, verdieping van techniek of voor bijvoorbeeld uw openingsdans op uw bruiloft.

Cursussen 

bottom of page