top of page
  • Foto van schrijverMarion

Nieuwsbrief - April 2022

Lieve lezer,


We zijn aan het aftellen naar de voorstelling Dromen, Durven, Doen. Alle informatie over de voorstelling kan je vinden in de nieuwsbrief over de voorstelling.


Audite:

Zaterdag 11 juni zijn de jaarlijkse audities voor Jong Talent, Talentklassen en TOPSTROOM. Meer info komt op social-media en de website te staan. Aanmelden kan hier.


Laatste week: (dansseizoen 2021/2022):

De week van 4 t/m 9 juli wordt het dansjaar afgesloten. Het programma is hiervoor nog in de maak. Vanaf 11 juli 2022 start de zomervakantie.

Maandag 29 augustus start het nieuwe dansseizoen.


!MPACT dansgezelschap zoekt BESTUURSLEDEN:

Wat is !MPACT?

!MPACT is een modern dansgezelschap dat dans betekenisvol maakt. Met dans als taal wil !MPACT vertellen wat in woorden soms moeilijk te vangen is. !MPACT wil inspireren, ontroeren, energie geven en troost bieden. De gekozen thema’s hebben een persoonlijk en maatschappelijk karakter. We ontwikkelen projecten voor theater, onderwijs en de zorg. Meer informatie vind je op de website: www.impactdanst.com

Wat zoekt !MPACT?

Wij zoeken een secretaris en een penningmeester. Mocht je belangstelling hebben voor een functie binnen het bestuur of nieuwsgierig zijn wat het verder inhoud mail naar: bestuur@impactdanst.com. Een afspraak voor een informatief gesprek kan worden aangevraagd.


Voor meer informatie over deze vacature, klik hier.


Hartelijke groet mede namens het team van Studio DanZo

Marion van Veen, Studio DanZo68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page