top of page
  • Foto van schrijverMarion

NIEUWSBRIEF Jan 2022 Covid update

NIEUWSBRIEF STUDIO DanZo, januari 2022


Lieve Dansers, Beste ouders


Allereerst wens ik jullie namens het hele team van Studio DanZo een gezond en goed 2022, met hopelijk minder corona, minder regels en weer ruimte voor plannen en leuke activiteiten. We heten 2 nieuwe docenten welkom bij Studio DanZo; Fleur Derks en Rolf Kuijpers.


Corona Regels mogelijkheden en beperkingen:


Alle dansscholen hadden gehoopt dat bij het heropenen van het onderwijs ook binnen sporten/ dansen weer toegestaan zou zijn. Helaas is dat niet het geval.

Dat is een teleurstelling voor ons allemaal.

In overleg met het team is het volgende plan gemaakt.


Hoe de week van 10-16 januari 2022 eruitziet:

· De kidsdance van Marion, Romy haar 1e groep, Kidsdance Djenné, Hip Hop kids Leonie/Romy, Balletles Alison: deze groepen hebben nog 1 week vrij.

· Alle andere groepen hebben met hun docent een moment op zoom op hun eigen lesdag, en zoveel mogelijk op de eigen lestijd. Dit is een moment om met de dansers te proosten op het nieuwe jaar, elkaar te vertellen hoe de kerstvakantie was. Iedere docent geeft daar zelf een invulling aan. Iedere docent geeft via de groepsapp door welk tijdstip voor welke groep gepland staat. We vinden het belangrijk om iedereen weer even, al is het online, te zien en te spreken.

· Op woensdagavond 12 januari gaan we met het Studio DanZo team online lessen maken. Wij doen dit in tweetallen of drietallen. We bereiden algemene lessen voor. Dit zijn online lessen die van 17 januari -30 januari gegeven worden. MAAR als er versoepelingen komen en we mogen open dan bewaren we deze nieuwe lessen en gaat het normale rooster weer van kracht.


Hoe de periode van 17-30 januari er uit gaat zien:

· Als we online gaan lesgeven is dat weer via zoom. Het zou dan voor een periode van 2 weken zijn. In februari hopen we dat er weer meer mogelijk.

· Vanaf 17 januari zullen er iedere dag lessen zijn. Voor deze 2 weken hebben we ervoor gekozen om niet het normale rooster te volgen. We gaan lessen bieden waar meerdere doelgroepen aan mee kunnen doen. Doordat meerdere docenten samen de les geven kunnen veel dansers kennis maken met meerdere docenten uit het team. Ook mag je meerdere lessen kiezen waar je aan mee doet. Per dag zullen er 2 lessen gegeven worden. Het rooster ontvang je uiterlijk op 21 januari.

· Op de zaterdag zal er een speciale “family workout” zijn. Ouders en kinderen kunnen daar samen aan mee doen; dans je fit in 2022. Het gaat hierbij om zaterdag 22 en 29 januari. Het lijkt ons fantastisch om met heel veel ouders en kinderen samen te dansen.Kort ander nieuws: nieuwe lessen/ nieuwe docenten

· Fleur Derks en Rolf Kuijers zullen, zodra we weer binnen mogen dansen, starten als docenten bij Studio DanZo. Ik ben enorm blij met beide nieuwe docenten. Fleur heeft de afgelopen 3 jaar stagegelopen bij Studio DanZo en heeft een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Fleur is ook danser bij Junior !MPACT.

Rolf heeft de afgelopen periode stagegelopen bij TOPSTROOM, daar heeft hij zelfstandig TOPSTROOM lesgegeven. Rolf is een gedreven docent en zelf een prachtige danser. Beide docenten wens ik een hele fijne start toe bij Studio DanZo. Er worden 5 nieuwe lessen opgestart. (Mits voldoende belangstelling)

· Fleur gaat lesgeven op de dinsdag: locatie Studio DanZo

15.00 -16.00 uur: kidsdance voor de leeftijd 6-8 jaar

· Rolf gaat lesgeven op de woensdag: locatie Rozenfabriek

14.15-15.15 uur: kidsdance 5-8 jaar

15.15-16.15 uur: breakdance voor 8-12 jaar

16.15-17.15 uur: Floorwork voor 12-17 jaar

17.15-18.00 uur: Vrij ruimte voor 14 jaar e.o. tijdens deze les train je zelf maar word je begeleid in je ontwikkeling op breakdance door Rolf Kuijpers.

ALLE NIEUWE LESSEN gaan starten zodra de studio weer open gaat; AANMELDEN kan vanaf nu.


De voorsterdansdagen zijn helaas geannuleerd. De groepen die daarnaar toe zouden gaan hebben de dansen al af. Dat is verdrietig nieuws. We gaan kijken of we ergens anders nog kunnen gaan optreden.Ondanks de maatregelen van dit moment vertrouw ik op een fantastisch dansjaar. Alle docenten hebben er zin in!


Team Studio DanZo

Marion van Veen

Studio DanZo
116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page