top of page
  • Foto van schrijverMarion

Nieuwsbrief voorstelling Dromen Durven Doen

1 & 2 juli 2022:

Dromen Durven Doen…

Eindvoorstelling Studio DanZo


Om alles in goede banen te leiden zodat iedereen zoveel mogelijk kan genieten, een nieuwsbrief met veel informatie:


Iedereen kent het wel een bucketlist, wat wil ik graag doen voordat ik naar de brugklas ga, 16 wordt, 20 wordt, getrouwd ben, 50 ben! Waar droom ik over, wat durf ik wel en wat ga ik ook echt doen…. De Dansers Bucketlist is de afgelopen maanden gegroeid. Prachtig te horen wat iedereen zoal op zijn wensenlijstje heeft staan.


Planning:

Vrijdag 1 juli 2022 is de generale repetitie, deze is verplicht voor alle dansers. Het schema heeft elke danser/ouder/verzorger via de groepsalp ontvangen.


Zaterdag 2 juli 2022 is de voorstelling Dromen, Durven, Doen. Hier zijn alle dansers bij aanwezig. Er zijn 3 voorstelling. Welke groep in welke voorstelling danst wordt nog gecommuniceerd. Ook de tijden om aanwezig te zijn worden nog bekend gemaakt.


Kaartverkoop:

De kaartverkoop start rond 20 mei 2022, houd de instagram/facebook en de website in de gaten.


KLEDING BIJDRAGE:

In het jaar van de grote voorstelling vragen wij altijd een kleine bijdrage voor de kostuums. We kennen daar 2 bedragen in.

7,50 Alle groepen die 45 min of 1 uur per week dansen.

10,00 Alle Talentklassen en Jong Talent. Dans je in een talentklas of jong talent en daarnaast nog bij ballet en/ of hiphop dan betaal je daar nog 2,50.

Inleveren in de week van 9 mei. Gesloten enevelop + naam + bedrag inleveren bij je docent.


BELANGRIJK:

Alle docenten vinden het belangrijk dat alle dansers tot aan de voorstelling aanwezig zijn. Alleen bij hoge uitzondering nog een les missen. Door het hele corona tijdperk zijn bijna alle dansgroepen vanaf september 2021 niet compleet geweest. Dit is lastig om mee te werken. Met de laatste eindsprint richting Dromen Durven Doen streven we naar volle groepen. We hopen op de medewerking van iedereen die meedoet. Mocht er toch iets zijn, afmelden gaat via PB en niet in de groepsapp.


BRENGEN EN HALEN:

Zowel 1 als 2 juli is het brengen en halen bij de artiesteningang. Ouders gaan NIET mee naar binnen. Docenten en de hulpouders begeleiden dit. Zij halen de dansers op en brengen de dansers weer naar de artiestenuitgang.

136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page