top of page
  • Foto van schrijverMarion

Corona maatregels treft tijdlijk sluiten danzo

Lieve dansers, danseressen en ouders,

Het zal niemand ontgaan zijn, het coronavirus brengt iets in Nederland en de rest van de wereld wat heel ingrijpend is.

Het gevoel wat ontstaat van alle maatregelen die genomen zijn en de situatie waarin we terecht zijn gekomen voelt enorm onwerkelijk. Iedereen heeft er op zijn of haar manier mee te maken en wordt geconfronteerd met een nieuwe situatie die hopelijk bijdraagt aan de gezondheid van de mens.

De nieuwe maatregel houdt in dat Studio DanZo dicht is tot en met 6 april. Uiteraard volg ik alle richtlijnen van het RIVM. Ook blijf ik volop in contact met andere dansschool eigenaren.

De dansschool dichtdoen voor een bepaalde periode maakt mij verdrietig. Ik voel mij enorm gesteund door de vele fijn, lieve berichtjes via app. Van dansers, ouders en vrienden.

De afgelopen dagen heb ik intensief contact gehad met teamleden over de ontstane situatie. Iedereen denkt mee hoe wij iets voor alle dansers kunnen doen.


Wat bieden we aan:

De komende weken zal er door de docenten een choreografie gemaakt worden. Deze choreo groeit naarmate de weken vorderen.

Per app wordt een filmpje verstuurd aan de ouders/ dansers.

De voorkeur gaat uit dat er op dinsdag donderdag en zaterdag een stukje film wordt verstuurd. Iedere keer komt er een klein stukje bij aan.

We hebben de dansschool in 3 categorieën verdeelt.

Iedereen die het leuk vindt kan eraan meedoen. De dansen gebruiken we ook als opening of sluiting op 14 juni in het HOFtheater in Raalte.


Het 2e wat we doen is de muziek van onze les in de groepsapp zetten zodat fanatieke dansers thuis de oefeningen/ dansen kunnen doen.


Het 3e onderdeel wat we hebben bedacht:

Op Hemelvaartsdag 21 mei en vrijdag 22 mei zijn er de hele dag workshops gegeven door ons eigen docenten team.

Vrijdag 22 mei beginnen we met een groot ontbijt voor iedereen die dit leuk vindt.

De indeling van deze 2- daags dansfestijn is kosteloos voor alle DanZo dansers.

Iedereen mag intekenen op 2 workshops. Is er ruimte mogen dansers 3 workshops kiezen.

Locatie: van Doetinchemplein.

Op deze manier kan iedereen de komende weken thuis met dans bezig zijn en bieden we jullie allemaal een mogelijkheid van workshops volgen aan. (nadere info volgt )


Voor alle kinderen:

In de komende weken dat je veel thuis bent mag je een kunstwerk maken die met dans te maken heeft; een tekening, schilderij, kleibeeldje, iets van stof, het maakt niet uit.

We maken er een grote tentoonstelling van op 14 juni in het HOF theater. We zullen ook 3 prijswinnaars bekend maken.

TOT SLOT, ik wil iedereen sterkte wensen in deze bizarre tijd. Tijd voor elkaar, met mensen die je om je heen deze weken zo goed mogelijk doorkomen. Ik wens jullie namens het hele Studio DanZo team veel liefde en wijsheid.

LIEVE GROET, Marion van Veen, Studio DanZo

( peuterdans en TOPSTROOM krijgen nog aanvullende info)


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page