top of page
  • Foto van schrijverMarion

NIEUWSBRIEF Studio DanZo najaar 2021

Beste Dansers van Studio DanZo/Topstroom/!MPACT,


Allereerst hoop ik dat iedereen fijn is opgestart. We gaan verwachten dat het een normaal jaar gaat worden. Het hele team van Studio DanZo geniet van het binnen lesgeven. Belangrijke informatie over het dansjaar 2021-2022:


Voorstelling Flamingo

Eind augustus en begin september heeft !MPACT 6 voorstellingen gegeven voor een 6 x een uitverkochte Bergkerk. De voorstelling Flamingo is heel enthousiast door het publiek ontvangen.


De dansvoorstelling:

• Op 1 en 2 juli is de grote dansvoorstelling van Studio DanZo in de Deventer Schouwburg. 1 juli is de generale repetitie (verplicht) 2 juli is de voorstelling. Er is een middag en avondprogramma. Nadere info volgt in het voorjaar 2022.

• In het 1e kwartaal van 2022 zal bij de afschrijving ook éenmalig een kleine bijdrage zitten voor het kostuum van de voorstelling. De bijdrage is 7,50. Dit zal apart op de factuur staan.

• De voorstelling gaat over de BUCKETLIST; een lijst met dingen die je graag wil doen. De voorstelling heet: Dromen Durven Doen.


Optredens Studio DanZo:

Er zullen verschillende optreden waar verschillende groepen aan meedoen:

• 7 november Levende Etalages

• 26 november Shopping Night

• Januari Voorster Dansdagen

• Januari kijklessen bij Studio DanZo


Contributie

Vragen over de contributie kan alleen via ledenadministratie@studiodanzo.com. Dit is een nieuw mailadres waar alle vragen over lidmaatschap naar toe kunnen. Ook aan en afmeldingen. Zowel AAN als AF- melden kan alleen maar schriftelijk. Dus niet per app, facebook, messenger, sms of mondeling. De contributie van het 3e kwartaal is net afgeschreven! Veel leden denken dat dit van het 4e kwartaal is. Het 4e kwartaal wordt eind november afgeschreven. Het 1e kwartaal 2022 eind januari en het 2e kwartaal eind april.


Lessen waar nog plek is:

• Kidsdance maandag 16 uur.

• Modern starters/ 1 jaar ervaring, maandag 17 uur.

• Bewegen op muziek voor 65 jaar en ouder dinsdagmorgen 9.30 uur.

• Jazzdance 30 plus dinsdagavond 19.30 uur.

• Kidsdance Diepenveen; 5-8 jaar 17 uur, 9-12 jaar 18 uur.

• Hip Hop tieners op woensdag 16.45 uur.

• Jazzdance tieners; vrijdag van 17.30-18.30 uur.

• TOPSTROOM nog 2 plekken vrij. Fantastisch talentontwikkelingsprogramma voor 12-18 jaar.


Nieuw: TOPSTROOM JUNIOR

Met ingang van januari 2022 zal er een TOPSTROOM junior traject starten voor de leeftijd van 10-13 jaar. Heb je de ambitie voor TOPSTROOM per september 2022, dan is dit @studioDanZo Studio DanZo voortraject een fantastische uitbreiding op TOPSTROOM. Jonge talentvolle dansers met ambitie of in de onderzoekfase wat je met dans zou willen. Er is plaats voor 10 dansers. Van binnen en buiten DanZo. Het gaat om 18 zaterdagen, een selectie moment en een kennismakingsdag. Aanmelden is vanaf nu mogelijk: marion@studiodanzo.com.


Rabobank ClubSupport

Beste DanZo danser, naast DanZo bestaat ook het !MPACT dansgezelschap. !MPACT bestaat uit 10 semi professionele dansers onder leiding van Marion van Veen en 10 talentvolle jonge dansers o.l.v. Annemieke van Barneveld. !MPACT is een stichting en kan daarom meedoen met de Rabobank ClubSupport actie, waarbij de Rabobank lokale clubs steunt met een geldbedrag. Als Rabobank lid mag jij 3 stemmen uitbrengen. !MPACT zou graag jouw stem ontvangen! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger het bedrag wat we ontvangen. Hiermee kan !MPACT nog meer prachtige producties met actuele maatschappelijke thema’s maken. Hoe kan je als Rabobank klant stemmen?

- RABO APP: Service-lidmaatschap en dan Rabo ClubSupport (Heb je nog geen lidmaatschap afgesloten? Meld je dan gratis aan en breng je stem uit)


- Rabobank website: www.rabobank.nl/clubsupport


- Geen Rabobank klant? Jammer, maar misschien een familielid, vrienden of je buren wel. Zou je hen willen vragen te stemmen? We willen je alvast bedanken voor je stem en plaatsen begin november het eindbedrag op Facebook en Instagram. Bedankt, namens het bestuur van !MPACT.


Hoodies te koop

Er gaan nieuwe hoodies/truien besteld worden met het logo van Studio DanZo. Er komen witte en zwarte hoodies. Heb je belangstelling geef je maat op bij je docent. Witte hoodie krijgt paarse opdruk, zwarte hoodie krijgt witte opdruk. Opgeven voor 15 november! Kosten: Kids: 20 euro Tieners en volwassenen: 25 euro Ik wens iedereen een fijn dansseizoen. Volg ons op Social Media, hier vind je vaak de nieuwste informatie. Geniet van de lessen, van het weer samen mogen zijn in de dansschool, laat je inspireren door anderen, leuk om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe stijlen te ontdekken, jezelf uitdagen en PLEZIER te maken.


Team Studio DanZo: Annemieke, Nadia, Sanne, Alison, Joost, Djenné, Joey, Leonie, Romy. Hartelijke groet, Marion van Veen, Studio DanZo.54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page