top of page
  • Foto van schrijverMarion

Subsidie voor TOPSTROOM!

Wat een goed nieuws: Studio DanZo heeft subsidie gekregen van Gemeente Deventer voor TOPSTROOM.

Deze subsidie is enkel gericht op talentontwikkeling binnen TOPSTROOM. We zijn erg blij om deze getalenteerde dansers nog verder te mogen ontwikkelen. Zij trainen iedere zaterdag 4 uur, sommige om naar de dansopleiding te kunnen.


Ben jij een danser met ambitie richting het kunstvakonderwijs en dans je bij je eigen dansschool al een aantal uren op hoog niveau, dan kun je daarnaast d m v auditie meedoen aan TOPSTROOM. Dit houdt in dat je iedere zaterdag extra traint, je talent verder ontwikkeld en in veel verschillende stijlen les krijgt.

Het is super tof dat gemeente Deventer het belang hier van inziet om danstalenten deze kansen te bieden. Je hoeft dus niet lid te zijn van DanZo, TOPSTROOM is er voor iedereen in de leeftijd van 12-18 jaar, uit Deventer en de regio

Voor 2021-2022 zijn er weer 16 plekken beschikbaar.

Naast de trainingen in diverse dansstijlen( 2 tot 3 vakken per zaterdag) doe je 2x per mee aan een project waarbij je in 24 u tijd een korte voorstelling maakt. Ook ga je 2x per jaar een dansvoorstelling bekijken en krijg je les van iemand uit dat dansgezelschap.


Belangstelling? En wil je vast een oriënterend gesprek; meld je aan : info@studiodanzo.com


Deel dit bericht met andere dansers/ belangstellenden.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page